HELLO@PANTONEAUTHENTICS.COM

Merhaba Dünya!

Pantone Authentics’ten tüm koleksiyonerlere merhaba!

Uzun bir süreç sonrasında aktif olarak satışlarımıza başlamış bulunmaktayız. Çok uzun bir hazırlık sürecinden geçmiş olsak da hala bir çok şeyi iyileştirmeye ve oluşturmaya devam ediyoruz, devam edeceğiz. Türkiye’deki özellikle imza koleksiyonerleri için yeterli çabayı göstereceğimizden hiç şüpheniz olmasın.

Pantone Authentics olarak sadece ürünleri listelemeyi ya da satmayı değil, bunun yanı sıra koleksiyonerler için bir topluluk olmayı amaçlıyoruz. Uzun vadede hayata geçireceğimiz, hepimizi heyecanlandıran çok fazla planımız var. Bu planlarımızı birer birer gerçekleştirirken sizleri yanımızda görmeyi çok istiyoruz.

Bu ilk merhaba başlıklı haberimizde sözü daha da fazla uzatmadan sizleri Pantone Authentics’in ilk ürünlerini keşfetmeniz için dükkanımıza davet ediyoruz. Ayrıca Instagram adresimizden de bizi takip etmeyi unutmayın.

Son olarak bundan sonra Türkiye içerisinde o hayal ettiğimiz, keşke bizde de olsa ne güzel olur dediğimiz her şeyi başaracağımızın sözünü bir kez daha sizlere veriyoruz.

Tekrar, merhaba Dünya!

Ürün İstek Formu Stoklarımızda biten ürünleri sizler için tekrar getirmeye çalışıyoruz. Eğer bu ürün ile ilgileniyorsanız aşağıdaki bölümden e-posta adresinizi bize bırakarak sizinle iletişime geçmemizi sağlayabilirsiniz.